Trenger du kunder? Da er dette kurset for deg!

Forhandling & Kommunikasjon

Effektiv kommunikasjon og forhandling er nøkkelen til suksess i mange områder, inkludert business, politikk og personlige relasjoner. Hvis du kjenner deg selv, og forstår andra kan du bidra til å løse konflikter, øke samarbeid og oppnå utrolige resultater.

Hvorfor lære dette?

Vi lærer deg å utvikle ferdigheter i å kommunisere med kunder, lytte til deres behov, presentere produkter og tjenester på en overbevisende måte, og lukke avtaler.

Kurset inneholder

12 Moduler

Dette kurset er en kombinasjon av 12 moduler innen strategi, taktiske treninger og steg for steg prosess.

48 Leksjoner

Leksjoner tettpakket med tester, hjelpeark og dokumenter som du kan ta i bruk i hverdagen.

Oppgaver

Oppgaver med konkrete steg-for-steg beskrivelser som tar deg helt fram til målet ditt.

14 Online treff (live)

Kurset er en blanding av felles online trening, selvstudie og Q&A. Etter eget ønske deltar du 1 eller 2 ganger i uken.

Eget Community

Alle deltagere for tilgang til dele informasjon, erfaringer, tanker og ideer, samt samarbeide om felles mål, chatte med oss m.m.

Kursplattform

Tilgang til kursplattformen. Her finner du opptak av alle online sesjoner vi holder, oppgaver og alle dokumenter du har behov for.

Moduler

Strategi

Bedrifter og selgere bør ha både langsiktige og kortsiktige mål, og med en salgsplan blir det lettere å kommunisere med markedet å nå målene.

Kontakt / EQ

EQ defineres som evnen til selvinnsikt og mestring av egne følelser. Samt forståelse og mestring av andres følelser på en konstruktiv måte.

Møtebooking

Ja! møtebooking kan være svært viktig i en rekke sammenhenger. Møtebooking er kommunikasjon, og gir deg muligheten til å planlegge dine møter på en organisert måte,

Behovsavklaring

Hensikten er å avdekke og kartlegge kundens beviste og ubeviste behov. Vekke følelser, skape tillit og skape en god utviklingssamtale.

Argumentasjon

Generelt kan argumentasjon bidra til å forbedre kommunikasjonen, fremme forståelse og styrke beslutningsprosessen.

Presentasjon

Det er viktig å vite hvilket mål du har før en presentasjon. Gjør grundige forberedelser. Kjenn ditt publikum og tilpass presentasjonen.

Innvendinger

En innvending er et signal fra kunden om at de ikke har forstått det du sier eller at det er noe du ikke har fortalt. Få styr på mulige innvendinger!

Kontrakt/Tilbud

Hensikten er å komme til enighet om pris og løsning. Forstå kundens kjøpsprosess og utforme et tilbud på en slik måte at kunden ikke kan si nei - Husk å håndtere stress.

Forhandling

Målet for forhandlingsfasen er å øke kundens lyst, argumentere, avklare og få presentert en løsning som dekker kundens behov.

Lukke salget/avtale

Avslutningsfasen er tiden etter at du har utformet tilbudet til forhandlingene er avsluttet. Du må beherske både dine og kundens følelser og hjelpe kunden til et endelig kjøp.

Oppfølgning

Generelt bidrar god oppfølging til å øke tilliten og forbedre relasjoner, noe som kan føre til bedre resultater og en mer positive opplevelse for alle parter.

Mersalg/KAM

Hvordan skap mersalg: Tilby eksklusive tilbud, bedre service til eksisterende kunder for å oppmuntre til å gjøre flere kjøp.