Ønsker du å jobbe mer treffsikkert med kommunikasjon og salg?

Sales Bootcamp

Gjennom dette intensivkurset vil du lære effektive strategier, få verktøy og teknikker for å øke ditt salgspotensial. Du vil også få muligheten til å øve og forbedre dine ferdigheter gjennom praktiske øvelser og simuleringer.

Våre erfarne instruktører vil dele sine beste tips og råd, samt gir deg individuell tilbakemelding for å sikre at du får mest mulig ut av kurset.

Takket være dette kurset vil du være bedre forberedt til å håndtere alle utfordringer i salgsprosessen, øke din selvtillit og oppnå mer suksess og bedre resultater. La oss starte reisen sammen!

 

FØRSTE KURSDAG STARTER LØRDAF 13. MAI 2023 KL. 15:30

Hvem er kurset for?

Dette kurset er for deg som jobber som jobber med mennesker og salg. Uansett om du er selger, Key Account Manager, konsulent, selvstendig næringsdrivende eller daglig leder for et mindre eller mellomstor bedrift. Det viktigste er at, du har et ønske om vekst. Vi kombinerer alltid vår forretningsforståelse, kommunikasjonserfaring og digitale ekspertise 100% med våre kursdeltakere, og vil derfor være en god støttespiller, coach eller samarbeidspartner.

1

Kurset inneholder

8 Moduler

Dette kurset er en kombinasjon av 8 moduler innen salgsstrategier, verktøy og teknikker. Her er målet å forstå seg selv og sitt marked slik at du med nye verktøy og teknikker i lomma kan treffe enda bedre på ditt budskap.

Leksjoner

Leksjoner tettpakket med tester, hjelpeark og dokumenter som du kan ta i bruk i hverdagen så du har bedre forutsetninger til å håndtere utfordringer i salgsprosessen fremover.

Oppgaver

Det er lagt opp til praktiske øvelser og simuleringer på individuelt og gruppenivå for å finne dine forbedringspotensialer og ruste deg til å kunne håndtere de problemstillingene du møter i ditt salgsarbeid.

6 Online Treff (live)

Kurset er en blanding av felles online trening og selvstudie. I løpet av 1 måned blir det 6 sesjoner, samt Q&A og tilgang til individuell coaching.

Eget Community

Alle deltagere får tilgang til å dele informasjon, erfaringer, tanker og ideer, samt samarbeide om felles mål, chatte med oss m.m.

Kursplattform

Du får tilgang til vår kursplattform hvor du har tilgang til opptak av alle online sesjoner, oppgaver og dokumenter du har behov for.

Moduler

Kjenn deg selv

Som selger/konsulent og kanskje gründer av din virksomhet, må du forstå deg selv før du kan bygge opp virksomheten din. Det er her du må ha fokus på hvem du må bli, og hvilke kvalifikasjoner du oppgradere deg selv med. Det samme gjelder et team.

Forstå ditt marked

Hvert marked er forskjellig. Selv om ingen salgs- og markedsføringsstrategi kan gjelde universelt for hvert marked, er planleggingsprosessen den samme. Her vil vi jobbe oss gjennom en analyse over konkurransesituasjonen ut i fra din bedrifts målgruppe, så du får den beste oppstarten du kan få.

Salgsmål

Vi arbeider oss sammen gjennom regnestykket for å komme frem til et salgsmål basert på det årlige inntektsmålet. (Her har vi ferdige excel regneark som motiverer til handling). Hvor mye må du faktisk gjøre av hver aktivitet for å nå målene dine, og hvor er flaskehalsen?

Angi resultatindikatorene

Salg og markedsføring er mye som en vitenskap, og de beste kjenner alltid til målene deres. Vi vil gjennomgå prosessen med å bygge hele salgstrakten sammen, og sette riktige mål riktig sted.

Plan the brand (deg selv, din bedrift)

Før du går nærmere inn på spesifikke strategier for å generere og konvertere potensielle kunder, må du gjøre opp med deg selv noe viktig – nemlig hva er mitt/vårt brand, hva står vi/jeg får, eller hva skal jeg/vi stå for. Om deg, bedriften…. Mental trening - Coach deg selv.

Lead Generering

Vi vil dykke ned i markedssegmentene du identifiser, og de deler vi opp i 2 deler. 1) Innhold, problemstillinger osv. (Kundens utfordringer, problemer, situasjon osv. ) 2) Hvilke spesifikke verktøy skal du bruke for å komme i dialog med kunden Denne øvelsen er for å se hvordan du skal få/finne "nok" leads i målgruppen/markedssegmentet.

Setup - System plattform

Vi vil bygge videre på strategien vi planlegger for å sette taktikker og spesifikke mål for generering av leads for hvert “verktøy”/” kanal”. Det er også her vi holder fokus på hvilke behov du har for systemer, webside etc.

Execute, forhandling og kommunikasjon

I denne siste delen vil vi konsolidere alt vi planla sammen og sette det i verk. Vi vil bygge et “roadmap” på nødvendige salgsaktiviteter for å få deg over målstreken.

+ Individuell Coaching

Tilgang til å kunne snakke med kursledere via 1:1 samtaler, chat, ukentlige Q&As, samt knytte relasjoner og bygge nettverk med resten av vårt community.